Hem | Om skolan | Grundskolan | Gymnasium NA | Gymnasium SA | Sök till EG | Kontakta oss | School profile

Välkommen till Skolbiblioteket!

Öppettider:
Mån-ons 8.30-17.00
Tor 8.30-16.00
Fre 8.30-17.00

Biblioteket är till för dig på Enskilda Gymnasiet!
Här kan du ägna dig åt informationssökning, grupparbeten och studier. Vi erbjuder 30 arbetsplatser med möjlighet till koncentration och arbetsro. Målet är en lugn miljö och därför är ljudnivån låg. Reglerna från skolkontraktet gäller även här.

Här finns uppslagsböcker, faktaböcker och skönlitteratur, tidskrifter och dagstidningar. Du får gärna låna hem böcker. Varje elev har ett personligt lånenummer som bibliotekets personal tar fram ur sina datorer. Därför behöver du inte ha något lånekort med dig.

I biblioteket finns sex elevdatorer för skolarbete och informationssökning. Dessutom finns i anslutning till biblioteket en  datasal. Alla datorer är utrustade med Internet, Databaser och Office-paketet.

Biblioteksansvariga:

Boka bibliotekarien

Tema kolonialismen
Bra länkar

Enskilda Gymnasiet - Tegnérlunden 5 - 111 61 Stockholm - 08 411 20 60 - Epost: info@enskildagymnasiet.se