Kärlek som grund | Ordning som stöd | Framsteg som mål

I VÄNTAN PÅ ÖPPET HUS

Det blir förstås inget traditionsenligt öppet hus nu i november.  Håll utkik här på sidan efter en filmversion, så hoppas på att kunna bjuda in er på riktigt senare.  Tills dess kan du hitta det mesta du behöver veta här:
Har du frågor? Hör av dig till info@enskildagymnasiet.se

Vi bemöter varandra med vänlighet,
generositet och respekt. Vi gör vårt
bästa och bryr oss om varandra.

Enskilda Gymnasiet har en hög bildningsnivå. Med behöriga gymnasielärare, både i grundskolan och på gymnasiet, hjälper vi våra elever att nå sådana resultat att de kan söka till de bästa universiteten i världen.

Vi lägger stor vikt vid kulturen
och tar tillvara på vårt läge mitt
i Sveriges huvudstad.

KÄRLEK SOM GRUND
ORDNING SOM STÖD
FRAMSTEG SOM MÅL

Vi bemöter varandra
med vänlighet, generositet
och respekt. Vi gör vårt bästa
och bryr oss om varandra.

Har du frågor, eller vill du besöka vår skola? Hör av dig till info@enskildagymnasiet.se

Kärlek som grund | Ordning som stöd | Framsteg som mål

Vi bemöter varandra
med vänlighet, generositet
och respekt. Vi gör vårt bästa
och bryr oss om varandra.

Vill du veta mer om vår gymnasieskola?

Välkommen på öppet hus

Torsdag 28 november kl. 18.00