Sök till Enskilda Gymnasiet

ansök till Enskilda gymnasiet

"Vi bemöter varandra med vänlighet, generositet och respekt. Vi gör alltid vårt bästa och bryr oss varandra."

Här kan du ansöka till Enskilda Gymnasiets program för naturvetenskap och samhällsvetenskap samt till grundskolan.

Grundskola

Ansökan till grundskolan görs direkt till Enskilda Gymnasiet. Du som vårdnadshavare fyller i en blankett som skickas till skolan. Antagning till grundskolan sker efter kötid. Syskon till elever vid Enskilda Gymnasiet ges förtur.

Ladda ner blankett för att söka till Enskilda Gymnasiets grundskola.
Om du har frågor, mejla dem till info@enskildagymnasiet.se.

Gymnasium

Ansökan till gymnasiet görs via Gymnasieantagningen Storsthlm. Antagning till gymnasiet sker på betyg. Ett begränsat antal platser avsätts för fri kvot. För mer information läs på Gymnasieantagningen Storsthlms hemsida.
Enskilda Gymnasiet tar över ansvaret för antagningen på uppropsdagen.  Om en plats blir ledig på uppropsdagen, följs turordningen på reservlistan som har upprättats av Gymnasieantagningen Storsthlm. Efter uppropsdagen tillämpas betyg som urvalsgrund. Lediga platser fördelas mellan elever som står på Gymnasieantagningen Storsthlms reservlista och elever som vid senare tidpunkt har sökt Enskilda Gymnasiet och står på skolans reservlista. Urval sker med betyg som grund, inte anmälningsdatum.

Gymnasieantagningen Storsthlm

Utbildningsinformation